Известие

Collapse
No announcement yet.

Горен турбо маркуч от 156 на 147?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Горен турбо маркуч от 156 на 147?

Здравейте! Горният ми въздуховод на турбото се сцепи ,за пореден път но вече няма място за преправи. Обаче...не мога да намеря за 147 и въпроса ми е дали от 156 жтд 105кс. става? Питам,защото гледам че е често срещан проблем в темите, но можах да намеря отговор.

Първоначално публикувано от duchko Покажи съобщение
    Здравейте! Горният ми въздуховод на турбото се сцепи ,за пореден път но вече няма място за преправи. Обаче...не мога да намеря за 147 и въпроса ми е дали от 156 жтд 105кс. става? Питам,защото гледам че е често срещан проблем в темите, но можах да намеря отговор.
    Не,
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Много изчерпателен отговор... Гледам че имат минимална разлика в чупките и май няма да ми е проблем това,то моя от скъсяване и преправяне е станал горе доло същия. Въпроса е за едно и също налягане ли са? Айде колеги дайте акъл,не съм първия с този проблем...нали?

Comment

Много изчерпателен отговор... Гледам че имат минимална разлика в чупките и май няма да ми е проблем това,то моя от скъсяване и преправяне е станал горе доло същия. Въпроса е за едно и също налягане ли са? Айде колеги дайте акъл,не съм първия с този проблем...нали?
        Задоволи се с това НЕ просто. Всяка чупка е изчислена. На еднакво налягане са иначе
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Не знам колко им е разликата,но ако е малка няма да е проблем...все пак е гума.Обаче трябва да си легне хубаво на местата за захващане и да не е под напрежение точно там.
          Аз съм с тръба от 136к-ва 156-ца(купих го директно от колега без да знам,че имат разлика),срязах където е нужно и вече 20к нямам абс. никакъв проблем или предпоставка за такъв....
          ....пак казвам,ако е минимална разликата,ще стане.
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
            Не знам колко им е разликата,но ако е малка няма да е проблем...все пак е гума.Обаче трябва да си легне хубаво на местата за захващане и да не е под напрежение точно там.
            Аз съм с тръба от 136к-ва 156-ца(купих го директно от колега без да знам,че имат разлика),срязах където е нужно и вече 20к нямам абс. никакъв проблем или предпоставка за такъв....
            ....пак казвам,ако е минимална разликата,ще стане.
            Да,именно разликата е минимална, с малко подрязване (ако е нужно) ше стане, и да и аз съм на мнение ,че нов е за предпочитане пред втора ръка. Благодаря за отговорите ! Весел празник !

Comment

Working...
            X